fredag 18 april 2014

Ikea Badrumsinspiration

Tänkte hjälpa en vän med lite badrumsinspiration, så det här inlägget blir tillägnat henne. Hittade ett gäng fina saker från Ikea

I ett badrum ska det finnas bra med förvaring som samtidigt ska vara praktiskt och snyggt. Så som det vita spegelskåpet och det turkosa plåtskåpet nedan. 

Oftas när jag står och gör iordning mig i badrummet på morgonen så kan tiden lätt ticka på för fort. Att ha en badrumsklocka är något som jag tror många saknar, så varför inte köpa sig en klocka med förvaringsmöjligheter? Både snyggt och praktiskt! Det är bra att ha några öppna hyllplan eller korgar där man kan förvara sånt som ska vara lätt tillhands som nya handdukar, toalettpapper, badskum/salt och något annat dekorativt. 

Sen får vi inte glömma mysfaktorn. Det måste kännas ombonat och lite lyxigt i ett badrum. Med hjälp av någon växt, tavlor och lite levande ljus så kan man lätt få till den där lyxiga hotellkänslan. Det finns väl inget skönare än att lägga sig i ett härligt skumbad med levande ljus och bara koppla av!

Hoppas inlägget inspirerat er, allt hittar ni på Ikeas hemsida. Glad påsk till er alla!